Árak

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák: 350 Ft/éj 18 év felett

FoglalásGYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyibe kerül?

Szálláshelyünk egy időben egy család részére nyújt szállást, sem a tulajdonos, sem más vendég nem tartózkodik a vendégháznál. Kisállatokat is fogadunk, felárat nem számolunk. Az ár az időszaktól, létszámtól és a foglalt éjszakák számától függ, de minden esetben egyedi ajánlat alapján foglalható.Az ár tartalmaz minden rezsiköltséget a szálláshely használatával kapcsolatban. OTP SZÉP kártyát elfogadunk. Idegenforgalmi adó külön fizetendő, 350 Ft/éj/ 18 év fölött

NTAK: EG21000796

Milyen a nyaraló beosztása?

A nyaraló 2 szintes, egy légterű, így családosoknak ajánljuk. A kertből egy télikertbe lépünk, ami a hűvösebb napokon is kellemes helyet és kilátást biztosít a környékre. Innen a nappali – konyha – étkezőbe lépünk, ami kis alapterületen van ugyan, de megfelelő kényelmet biztosít. A konyha alap- felszereltségű, de alkalmas főzésre; mikrohullámú sütő, kombinált hűtő, 3 lapos főzőlap, automata babkávés kávéfőzővel, kenyérpirítóval és a létszámnak megfelelő edényekkel, eszközökkel, különböző poharakkal áll rendelkezésre. A nyaraló vízellátása fúrt kútról történik, így a víz csak fürdéshez, mosogatáshoz ajánlott. Ásványvizet kérjük, hozzanak magukkal.Az emeleti hálószoba nincs fallal leválasztva, csak a szintek választják el a földszinttől. Az emeleten egy franciaágy és egy kihúzható kanapé található, így ha kisebb gyerkőccel érkeznek, akár fent is aludhatnak, de a földszinti nappaliban levő kanapé is kihúzható - ha külön aludna valaki.A vendégház hűtéséről hőszivattyús klíma gondoskodik, az átmeneti elő- és utószezoni időszakban a fűtést padlófűtés és a fürdőszobában elektromos fűtőpanel biztosítja.Bababarát eszközök: etetőszék, utazó-babaágy- ágyneműt hozni kellA kert nincs körül kerítve, erre figyeljenek, ha kisállattal érkeznek. A kertben grillezési, bográcsozási lehetőség és a ház előtti részen parkoló biztosított.

Mi a foglalás menete?

Kapcsolatfelvétel után kiküldött szállásajánlatunk alapján foglalható az időpont. A szállást egy időben több portálon hirdetjük, így a foglalásokat beérkezési sorrendben tudjuk rögzíteni.A visszaigazolás után foglalót kérünk, mely átutalással 7 napon belül teljesítendő. A foglaló átvételét megerősítjük.

Szálláshelyünkön az érkezés kulcsszéf segítségével, személyes jelenlét nélkül történik. Érkezés előtt a bejelentő lapok online kitöltéséhez üzenetet küldünk. Ha az adatok feltöltése és a teljes szállásdíj megfizetése az érkezésig megtörténik, kiküldjük a kódot és az információkat a szállás átvételéhez. Érkezéskor szükség esetén, telefonon elérhetők vagyunk.

Érkezés-távozás

Alapvetően érkezés 14 órától rugalmasan, távozás 10 óráig lehetséges.Szezonon kívül, ha a többi foglalás engedi, lehetőség nyílik korai (11 órától) érkezésre, késői (16 óra) kijelentkezésre. Ez minden esetben egyeztetés tárgya!